Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

oktober 2021

Syhelg

oktober 2 - oktober 3

Tema, Göra klart! Anmälan till Maria, maria.skans@gmail.com  

Mer information »

Musikkul

oktober 5 @ 18:30 - 20:30

Bosse tar oss med på en musikalisk tankenöt, som vanligtvis är svår men underhållande. Denna kväll kan inte erbjudas digitalt.

Mer information »

Besök av riksdagsledamot Elin Lundgren

oktober 12 @ 18:30 - 20:30

Vi får ett intressant besök av riksdagsledamoten Elin Lundgren. Hon är socialdemokratisk ledamot för Gävleborgs valkrets samt även ledamot i civilutskottet. Hon kommer att berätta om sitt arbete i riksdagen samt även om sitt engagemang inom organisationen ECPAT. Förbered gärna frågor..  

Mer information »

En ny alkoholpolitik – utan strategi men med hot om gårdsförsäljning! Hur blir framtiden?

oktober 19 @ 18:30 - 20:30

Vi får besök av Pia Steensland, riksdagsledamot för KD och tillika ordförande i SLAN, Sveriges Landsråd för Alkohol– och Narkotikafrågor

Mer information »

Sommar med Anders A Aronsson

oktober 26 @ 18:30 - 20:30

Sommaren må vara över, men vi försöker hålla den genom ett sommarprogram med Anders A Aronsson, ordförande i IOGT-NTO Öst och med många tidigare förbundsuppdrag på meritförteckningen. Med rötterna i Värmland kan vi säkert förvänta oss ett och annat musikaliskt inslag just det landskapet – och mycket annat.  

Mer information »

november 2021

Anna Whitlock – reformpedagog och rösträttsledare

november 2 @ 18:30 - 20:30

Anders Johnson berättar om Anna Whitlock, som var verklighetens Fröken Friman (tv-serie på SVT). Anna var en liberal rösträttskämpe och flera platser i Stockholmstrakten bär hennes namn; t ex Anna Whitlocks gymnasium och den nyligen invigda Anna Whitlocks park i Djursholm.

Mer information »

Föreningsmöte

november 9 @ 18:30 - 20:30

Dags igen att träffas och samla idéer om nya program för vår aktiva förening. Vi vill förstås även under den kommande våren ha en lagom blandning av roliga, intressanta och tankeväckande program. Så fundera och kom och dela med dig av dina idéer!  

Mer information »

PUMPEN OBS! Torsdag

november 18 @ 18:00 - 22:00

Då är det dags igen för Pumpen. https://pumpen.iogt.se/ Som vanligt träffas vi 18:00 för att förbereda oss inför tävlingen 20:00-21:00 Som vanligt blir det förtäring, troligen soppa. Vi träffas hos Karlssons, med möjlighet att vara online via Jitzi. Meddela om ni kommer till roland@proxel.se .  

Mer information »

Sommar med Esbjörn Hörnberg

november 23 @ 18:30 - 20:30

Vi fortsätter våra populära Sommarprogram. Den här gången med Esbjörn Hörnberg, som i många år arbetat med internationella frågor, både i IOGT-NTO och i IOGT International (som nu heter Movendi). Han har lovat att spela musik som han gillar och berätta om något av allt han har varit med om.  

Mer information »

Julpyssel

november 30 @ 18:30 - 20:30

Maria leder oss i arbetet, välkommen så får du se vad det blir i år. Det brukar alltid vara någon kul överraskning.

Mer information »
+ Exportera evenemang